Tasuta kohaletoimetamine Kõik uued kliendid!
Menüü

StarGems Looduslik Ametüst Käsitöö 925 Sterling Silver Ring 8.25 E7749

  • Kodu
  • Trahvi Ehteid
  • StarGems Looduslik Ametüst Käsitöö 925 Sterling Silver Ring 8.25 E7749
StarGems Looduslik Ametüst Käsitöö 925 Sterling Silver Ring 8.25 E7749
Sildid: rõngas, lint mehed, hõbe semi-mount, kuukivi ringi hõbe, tühi ring, Kotkas
€23.83 €22.64
Laos SKU - o9367
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl
Värv

100% Tahked Sterling Hõbe 925 koos tempel, Kokku Kaal(g): 5g

Tagatud autentne gemstone(id): Ametüst, Peamine kivi mõõdud:10*14mm

TASUTA Laevandus ja Käitlemise, sealhulgas pakendus -, lao -, jaotus -, et käitlemise ja töötlemise kulud.Punkt mida tarnitakse võitnud ostjate poolt Hong Kong e-Express või Õhu Registreeritud e-Posti 24 tunni jooksul pärast tasumist.

Tarneaeg tavaliselt võtab 7-15 tööpäeva jooksul (max 4 nädalat), sõltuvalt sellest, millisest riigist ja asukoht.Ostjad vastutavad täiendavaid COD maksud, KÄIBEMAKSU, Tolli tasud ja impordi tollimaks (kui üldse).

Palun saage aru, me oleme hõlmavad paljusid muid kulusid peale tegeliku laevaliini kulud, nagu varude tasud, inimressursid, makse, tasusid, Olletare.ee lõppväärtuse tasu, milles on tasu, kindlustus makse, pakkematerjali tasu, käitlemise tasu ja jne.Palun andke meile kõrge määra oma tagasiside nii, et meie ettevõte saab jätkata.

Kasu on nõustunud 30 päeva jooksul pärast üleandmise kuupäev ja punkt peab olema originaal uus tingimus, ei ole kulunud ega muuta mis tahes viisil.Muidu asi on lõplik.

Me maksma tagastamise, asendamise või vahetamise shipping, kui seal on probleem punkt.Näiteks, kui kaup ei vasta oksjoni kirjeldusele, on kahjustatud või rikkis.Kui ei ole eespool nimetatud probleemid koos toote ja ostjaid veel tahaksin tagasi seda, meresõidu hind tuleb tasuda ostjate poolt.

Toetame järgmisi makseviisid.Kõik maksed, mis on tehtud Olletare.ee on töödeldud Alipay.

Kliendi rahulolu on meie top eesmärk.Kõik tooted on kvaliteeti kontrollida.See on uus ja heas seisukorras, kui saadetakse klientidele.Kui toode on defektne või kahjude saabumisel või vale toote veetud, palun võtke meiega kohe.

Palun võtke meiega ühendust esimesel kui teil on mingeid probleeme/küsimusi/probleeme.Meil on hea meel, et lahendada kõik küsimused teil võib olla on südamlik ja sõbralik viisil.

Me hindame teie Postive Tagasisidet, ja teeb sama tagasi.EI jäta negatiivset tagasisidet ilma esimese teatise koos meiega.Palun lubage max 2 tööpäeva jooksul meile vastuse.

K: Mis on 925 Sterling Hõbe?

A: Puhas hõbe on väga pehme materjal, ning seetõttu on rahvusvaheliselt tunnustatud formula luua 925 Sterling Hõbe on kombinatsioon sagedusel 92,5% trahvi hõbedat ja 7.5% vaske.Sterling silver pakub kõvadus ja sallivus vaja, nii et suure võimsusega jewelers saab tööd.

Q: Kas kõik üksused teie poodi, 925 Sterling Hõbe?

A: Jah, kõik meie esemed on 925 Tahkest Sterling Silver, ei asenda.

Q: Kas kõik teie esemed tembeldatud 925?

A: Jah, kõik meie esemed on tembeldatud 925.

Q: Kas kõik kivid, mida kasutatakse teie jewelries on looduslike vääriskivide?

A: Me garanteerime, et kõik meie kivid, mida kasutatakse meie jewelries on loomulik, tõeline vääriskivide.

Q: Kas sa laeva, et kõik riigid?

A: Me laeva kaupu kogu maailmas.

Q: Kuidas on tellimused saadetakse ja kui kaua see aega võtab, et mu tellimus jõuab?

A: Kaup on tarnitud kaudu e-Express(või Tähitud Lennupostiga) Hong Kong.Tavaliselt kulub 7 kuni 15 tööpäeva(max 4 nädalat) posti punkte, et jõuda saajad (teema lennu kättesaadavus ja tollivormistus ja lennundusjulgestuse kontroll, metsikuid ilm, raske postitusi üleandmine postkontoris või mingi eriline riigipüha jne.).Postisaadetiste koheldakse kui priority mail sihtkohad, kiirendades posti töötlemine.

e-kullerposti Teenuse kate allpool riik: Ameerika Ühendriigid,Kanada,Brasiilia,Suurbritannia,Prantsusmaa,Saksamaa,Holland,Šveits,Hispaania,Venemaa,Norra,Rootsi,Taani,Iisrael,Jaapan,Lõuna-Korea,Macao,Vietnam ,Kambodža, Tai , Malaisia, Singapur, Filipiinid,Indoneesia, Austraalia ja Uus-Meremaa.

Q: Kuidas ma saan jälgida minu saadetise pärast seda, kui ta on välja veeti?

A: Pakkuda end-to-end internetis jälgida postisaadetiste alates lõpetamine koostamise juures EÜ-Laeva Online-Platvorm(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html või https://www.17track.net/en ), et viimane miil, toimetaja sihtkohta.

Q:Kuidas tulla objekt olen saanud on väiksem kui see, mida on kujutatud pildil?

A:Meil on laienenud pildi meie ehted, saab klient on parem ülevaade ehete disain ja kivi kuju ja muster.Me pakume suurus ja kaal kõik meie ehted, palun lugege seda hoolikalt.

K:Miks on kivi värv veidi erineda pildil?

A:Kõik ehted fotod on võetud professionaalsed fotograafid.Nad kasutavad paljud foto seadmed, nagu Flash, Päev Kerge ja jne.Mõned kivi, värv võib olla teostatud vähe. (Näide: ametüst kivi on tume lilla värvi, all välklamp ja tuled, siis see võib mõjutada värvi natuke ja see näitab, vähe helelilla selle asemel, tume lilla.) Kui teil tuua ehted väljaspool alusel päikest näete sama töö, mis näitab all, päev kerge.

Q:Kas teile pakkuda tasuta sõrmuse suuruse muutmine?

A:Vabandust, me ei suurust muuta või kohandada esemed meil on müügiks.Võite alati tuua oma kohaliku kullassepp ja nad võivad aidata teil selle suurust muuta.Aga kui rõngad saada kahjustatud jooksul saneerimist me ei ole selle eest vastutav.

K:Mis on Kahe Tooni stiil?

A:Kaks Tooni stiil on üks populaarsemaid disaini poest.See oli tehtud koostisega metalli (hõbeda värvi metall on hõbe, kuldne värv on messing ja vask värv on pronks).

Q:Mis juhtub, tunnen ehteid ma saanud ei ole 925 sterling hõbe, mida ma saan teha?

A:Kõik ehted meil on testitud enne kui me loetleda neid meie poest.Me soovitame teil võtta seda, et kohaliku ehete pood ja on seda katset enne, kui te meiega.See on garanteeritud tõeline hõbe, kui mingil põhjusel katse ebaõnnestus, palun on kohaliku kullassepp pakkuda järgige nimekirja teave (kui palju tööd on testitud, kivi ehted, kokku laiuse ja pikkuse töö, täielik kaal ehted, oli see ripats, sõrmus, kõrvarõngad, käevõru või kaelakee) Palun saada kõik need andmed ja saatke meile.

  • Stiil: Classic
  • Brändi Nimi: StarGems
  • Peamine Kivi: Ametüst
  • Toote Kaal: 5
  • Metal Stamp: 925, Nael
  • Metallide Tüüp: Hõbe
  • Trahvi või Mood: Trahv
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sündmus: Pidu
  • Sertifikaat: Jah
  • Sugu: NAISED
  • Kuju\muster: Geomeetriline

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang:

Seotud tooted

Seotud tooted

Sirvi Kogumise seonduvad Tooted

RandH 100% Reaalne 14K Rose Gold 1.0 CT 10*5mm Marquise Solitaire Lihtne Stiil Bisiness Moissanite Rõngad Naiste Engagement Rõngad
Randh 100% reaalne 14k rose gold 1.0 ct 10*5mm marquise solitaire lihtne stiil bisiness moissanite rõngad naiste engagement rõngad meil on moissnaite tootja ja vastu jewery kohandatud.kui soovite tomake muud moissanite ehted ,võtke meiega kohandatud palun, aitäh.
€305.33
Hüdrotermiline Lab Emerald Kalliskivid Colombia Südame Kuju Messi Ehted
Lab emerald tootja • hulgihind • custom ehted võtke meiega ühendust ↓↓ umbes messi ehted messi ehted, mis asutati aastal 1998, võtsime endale kohustuse arendada ja toota gemstone ja kuld jewerly. näitus me oleme eksponeerimine
€101.69 €91.52
Looduslik Lilla Cacoxenite Auralite 23 Käevõru Gold Quartz Rutilated 9.3 mm Ümar Helmed Käevõru Naised Mehed AAAAA
Funktsioon: kivi tüüp: looduslik cacoxenite suurus: 9.3 mm sugu: naised ja mehed värv: nagu näitavad stiil: trendikas pool kivi: crystal kena tarvikud integreerida ehete puhul jaoks tüdrukud ja kollektsiooni võistluse jaoks sobivaid
€505.91 €354.13
Looduslik sinine topaas s925 sterling silver mood trahvi ehteid komplekti naistele isik füüsiline gemstone ring Ripats
Truudus looduslik sinine topaas s925 sterling silver mood trahvi ehteid komplekti naistele isik füüsiline gemstone ring ripats metall: 925 tahkest hõbedast peridoot metalli pinnatöötlus: platinum katmine gemstone nimi: looduslik kalliskivi sõrmus suurus :8
€81.64 €59.60
10.5x13mm Naturaalne must Southsea barokk pärl 14-karaadisest kullast kõrvarõngad KARNEVAL sõbrapäeva Puhkus kingitused FOOL ' S DAY Ema Päev
10.5x13mm naturaalne must southsea barokk pärl 14-karaadisest kullast kõrvarõngad karneval sõbrapäeva puhkus kingitused fool ' s day ema päev 10.5x13mm naturaalne must southsea barokk pärl 14k kuld kõrvarõngad see on, mida tahame edastada, riigi mürgistuse
€5.60
1/2 Karaati Valge Moissanite ehtekomplekt 925 Hõbedast Rõngas Kõrvarõngad ja Ripats 3 Tükki Sobib Pulm Ehteid Naistele
Materjal: 100% sterling silver (läbi sertifikaat) & 100% sterlinghõbe 925 (mitte lihtsalt galvaanilise) gem nimi: moissanite kivi suurus: 0,5 karaati/1 karaat/ 2 karaati värv: nagu pildil sisaldab: 1*rõngas*ripats*kõrvarõngad 1*sertifikaat 1
€89.02 €44.51
Looduslik Värviline Turmaliin Selge Ring Helmed Käevõru 9.5 mm Brasiilia Kollane Punane Candy Turmaliin Naised Mehed AAAAAAA
Funktsioon: kivi tüüp: looduslik turmaliin suurus: 9.5 mm sugu: naised ja mehed värv: nagu näitavad stiil: trendikas pool kivi: crystal kena tarvikud integreerida ehete puhul jaoks tüdrukud ja kollektsiooni võistluse jaoks sobivaid
€205.56 €143.89
Vinregem 925 Sterling Hõbe, Valge Kuld 1CT Moissanite Testi Läbima Teemant Rõngad Trahvi Ehteid Pulmad Naiste Kingitus Tilk Laevandus
Vinregem 925 sterling hõbe, valge kuld 1ct moissanite testi läbima teemant rõngad trahvi ehteid pulmad naiste kingitus tilk laevandus
€56.01 €28.01
OMHXFC Hulgi-Euroopa Mood, Naine, Tüdruk Isiku Sünnipäev, Pulm Kingitus Vee Tilk Tsirkoon 18KT Valge Kuld Ripats Kaelakee EX36
Tootja: omhxfc sku: ex36 soovituslik hind: 65.99 $ kategooria: vee tilk ripats kaelakee materjal: 18kt valge kuld, pärl: aaa tsirkoon värv: valge kogus: 1 tk kaal: umbes 4g suurus: ripats umbes 26mm*15mm kett umbes 45cm stiil: fashion star naine, tüdruk lisamaterjal:
€17.79
S925 Sterling Hõbe Rõngad, 2022 Uus Mood Retro Totem Leek-kolju Tahke Argentum Viking Ehted Amulett Meestele
Kvaliteet on kohustus: tagada tootmise puhas hõbe, toetada kvaliteedi kontrolli.kui teie katse tõestab, et meie tooted on võltsitud silver, me ei hüvita teie 10 korda, kui ostu summa. soe meeldetuletus: käsitöö, käsitsi mõõtmine.seal võib olla mõõtmisvigu.vaadake
€61.67 €37.62
Lihtne Stiilis ehtekomplekt Must CZ Tsirkoon Ripats Kaelakee Ja Kõrvarõngad, Ehted Komplekti Naistele Kingitusi
Kaelakee suurus:18 tolline konverteerimine: 1 mm=0.039 tolli, 1 toll=25.4 mm materjal:925 hõbe ja kuupmeetri tsirkoon
€3.88 €2.41
S925 Sterling Hõbe Rõngad, 2022 Uus Mood Hiina Aasta Tiger Reguleeritav Tahke Argentum Viking Punk Ehted Meestele Naistele
Kvaliteet on kohustus: tagada tootmise puhas hõbe, toetada kvaliteedi kontrolli.kui teie katse tõestab, et meie tooted on võltsitud silver, me ei hüvita teie 10 korda, kui ostu summa. soe meeldetuletus: käsitöö, käsitsi mõõtmine.seal võib olla mõõtmisvigu.vaadake
€22.84 €16.21
Sobib Originaal Euroopas Käevõru 925 Sterling Hõbe Pitsilisest sugupuu Võlu Helmed Ehete Tegemise Bijoux Hulgimüük
Hoia oma juurte lähedal koos pitsilisest sugupuu võlu, käsitsi viimistletud sterling hõbe.sugupuu kujutab jääda truuks kes sa oled ja purunematu võlakirjad, mis liidavad perekonda koos. toote andmed materjal: 100% s925 sterling hõbe kivi : selge cz kaal
€21.34 €12.81
Moe uus S925 puhas hõbe ehted daamid viinamarja kivi rõngad naine 100% reaalne 925 hõbe rõngad naine
Suurustabelit [nimi] viinamarja kivi ring [materjal] s925 sterling hõbe 【protsessi】 moe-retro [kaal] 6g [size] viinamarja kivi pikkus: 0.9 cm laius: 0.7 cm
€57.10 €41.11
YFN 14k Gold Ringi Tolknema Kõrvarõngad Naistele Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid Stud Tilk Kõrvarõngas Trahvi Ehteid Kingitused
Toote kirjeldus umbes yfn ehted: yfn ehted on sündinud pakkuda lemmik ehted iga tüdruk ja naised. umbes käsitöö: alates materjalide valik, et iga detail tootmise lõpliku toodet, iga toode on hoolikalt läbi mõeldud ja rangelt kontrollitud. ootan
€199.87
585 lilla, kuld 14k rose gold inkrusteeritud koos peen ruby lilled kõrvarõngad naistele elegantne romantiline paar pulm ehteid
Tingimus:brand new. kõrge kvaliteediga/raske kullatud sõrmus.see on absoluutselt uimastamist gemstone ring aktsent kivid.see rõngas on väga sädelevat!olete kindel, et märgata selle ringi.viimistletud ja vastupidavus nagu see on mitte segi ajada odavad ehted.metalli
€5.94 €4.69
BOCAI Päris 100% Uued S925 Sterling Silver Mees Ringi Stiilne Isiksus Helde Must Kalliskivid Loomulik Avärav High-End Kingitused
Suurustabelit uus lähis-ida populaarne meeste sõrmus materjal: 925 hõbe ringi pindala: 17*21 mm kaal: 11g protsess: 925 hõbe / plaatinaga pinnatud
€43.40 €31.25
Looduslik turmaliin Kõrvarõngad Naistele Reaalne 925 Sterling Hõbe Vintage Femme Kingitus Vältida Allergia Trahvi Ehteid
🌺 kõik toodete pildid ja videod on tehtud ise.mida sa näed on toote saate 🌺 me müüa ainult high-end toodete ja me kirjeldada tooteid vastavalt tegelikule olukorrale ilma liialdus 🌺 pakume dropshipping,me ei pane mingit kviitung või arve tellimuse
€11.40 €5.70
Looduslik Kuldne Obsidian Käsitsi nikerdatud Pixiu Ripats Moe Boutique Ehted Meeste ja Naiste Kuld Obsidian Rahu Lukk Kaelakee
Ripats suurus: umbes 32 * 32 * 7 mm materjal: 100% puhas looduslik jade köis : reguleeritav mis on suurim hulgimüügi turg hiinas,meil on oma töötlemisettevõttesse,me püüame oma parima, et valida kõige ideaalne toode teile ja võib pakkuda teile parimat
€14.83 €11.42